Mikä meininki

“Kaksi ääliötä jotka kinastelevat joka asiasta.”Näin meitä on taidettu lähipiirissä jokusen kerran kuvailla.

Todellisuudessa olemme oikea Dynamic Duo joilla on jo useamman reissun kokemus takana. Supersankareina olisimme varmaankin aika lähellä Batmania ja Teräsmiestä, sanomattakin on selvää kumpi on kumpi. Joku voisi tokaista enemmänkin Pinky and The Brain ja meidän tapauksessa molemmat olisivat Pinkyjä. Pysytään nyt kuitenkin totuudenmukaisemmassa Batmanissä ja Teräsmiehessä.

Suurena intohimona meillä on matkustus ja reissun päällä pyritään olemaan aina kun mahdollista.  Tässäkin iässä vielä yritämme löytää omaa suuntaa ja omaa kutsumusta ehkäpä vastaus löytyy jostakin päin maailmaa. Yritämme jakaa matkakokemuksiamme ja siinä samassa saada otettua muutamia ok kuvia. Travel For Life on meidän mottomme ja seuraava reissu on aina suunnitteilla. Olemme myös laiskimmat ihmiset jotka tunnen, joten välillä julkaisemme asioita vähän jäljessä.

“Matkustaminen on elämistä, jonnekin saapuminen kuolemista.”

Hyppää mukaan.

 

 

Yksi vastaus artikkeliin ”Mikä meininki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *